Friday, 15 July 2011

6ixth Sense Cinta Matiku (Album +-x / 2010)

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
hi all !! Nma ak ialah Sa Michaisi , korang boleh pgil ak Sa. Umur aku baru je 13 taun . Ak tgal kat Felda Guar Napai, Kedah Darul Aman. Ak asal dari Pasir Gudang, Johor Bahru. So kalaw sesiapa yang ingin tahu lebeh tentang diri ak, korang bleh search ak kat facebook: Sa Michaisi :D.. Walaupun blog ak niyh taa secantik mna pun tetapi ak ucapakan terima kaseh coz sanggup see blog ak. Mhupun korang sgja lihat blog ini at dgn tdak sgja , ak taaa kesah lagipown ak wat niyh pown untuk trying jer .. hehe! ak taa lah sepandai mna untuk decrorate blog niyh secantik blog owg laen .. semua ini tuk frend ak jugak &gt>.^ hahahaha xD

My Blog List