Friday, 15 July 2011

Aliff Aziz - Sayang Sayang

Aliff Aziz - Ku Sendiri

aliff aziz-cinta arjuna(rapsodi remix)

Akim Stacy Jahatnya Cinta with Lirik

kalau cinta Alif aziz feat joanna

Rossa - Hey Ladies (High Definition)

Rossa -I'm Not Meant For You (Aku Bukan Untukmu)- Eng Subs

Rossa feat Pasha - Terlanjur Cinta (Official Music Video) Better Quality...

Rossa - pudar with lyric

Rossa-Ayat Ayat Cinta With lyrics

Hati Yang Kau Sakiti With lyrics ! Enjoy...

Rossa - Tak 'kan Berpaling Dari-Mu (HQ Audio/Video)

Rossa - Cinta

Memeluk Bulan by Rossa with Lyric

Rossa Ku Menunggu

Carta hati (original song) - najwalatif

The only exception (cover) - najwalatif

colbie caillat- (cover)- najwalatif

ost Adamaya-Yang Terindah ( cover )- najwalatif

We'll be a dream (cover) - Najwalatif

akiem - Inilah cinta (cover) najwalatif

ost lagenda budak setan (cover) - najwalatif

InsyaAllah (cover) - NajwaLatif

Speak now (cover) - NajwaLatif

justin bieber - love me (cover) najwalatif

Daus-kenapa (cover) najwa latif

Rihanna- Umbrella ( cover) - najwalatif

Just the way you are (cover) - NajwaLatif

Talking to the moon (cover) - NajwaLatif

Pray (cover) - NajwaLatif

grenade (cover) - najwalatif

Aishiteru [menunggu] (cover) - NajwaLatif

Cukup Indah ( cover )- Najwalatif

Kalau berpacaran (cover) - Najwalatif

Carta hati (original song) - najwalatif

KASIH TERCIPTA FAIZAL TAHIR

Faizal Tahir OIAM - Mahakarya Cinta

Faizal Tahir- Gemuruh

Faizal Tahir - Sampai Syurga with Lyrics ~!

Faizal Tahir - Bencinta

Selamat Malam - Faizal Tahir (lyrics on screen)

Faizal Tahir - Hanyut

Faizal Tahir - Superhero (Single Baru)

Faizal Tahir - Sempurna

Faizal Tahir - Karma

6ixth Sense - Sepi

6ixth Sense - Haruskah

6ixth Sense Cinta Matiku (Album +-x / 2010)

6ixth Sense - Cinta Sejati (Full Song + Lirik)

Sixth Sense - Dari Hati (Full Song + Lirik)

sixth sense Kelam

6ixth sense - hikayat cinta (baru)

6ixth sense-khatimah cinta(lirik)

Sixth Sense TANPA

6ixth Sense - Menyesal

About Me

My photo
hi all !! Nma ak ialah Sa Michaisi , korang boleh pgil ak Sa. Umur aku baru je 13 taun . Ak tgal kat Felda Guar Napai, Kedah Darul Aman. Ak asal dari Pasir Gudang, Johor Bahru. So kalaw sesiapa yang ingin tahu lebeh tentang diri ak, korang bleh search ak kat facebook: Sa Michaisi :D.. Walaupun blog ak niyh taa secantik mna pun tetapi ak ucapakan terima kaseh coz sanggup see blog ak. Mhupun korang sgja lihat blog ini at dgn tdak sgja , ak taaa kesah lagipown ak wat niyh pown untuk trying jer .. hehe! ak taa lah sepandai mna untuk decrorate blog niyh secantik blog owg laen .. semua ini tuk frend ak jugak &gt>.^ hahahaha xD

My Blog List